Wednesday, 1 February 2012

Tanda Korang Yang Giler bekerja


Sebut dalam bahasa omputehnya ialah "WORKAHOLICS".Nak tahu lebih lanjut sama ada korang merupakan sorang yang over bekerja...hahaha....jom kita sama2 baca kat bawah ni.... entry kali ni admin share dr blog topeng puteh.. hehe


1 - Paling akhir sekali blah dari opis melewati waktu bekerja overtime yang sepatutnya.


2 - Sesangat-sangat tak sabar pergi kerja setiap hari.

3 - Tensen bila x dapat pergi kerja di masa hari-hari cuti am.

4 - Dapat notis dari bos yang menyuruh korang pergi bercuti, siap disponser lagi.

5 - Guard tak diperlukan pasal korang sentiasa ada kat opis..pagi,petang,siang atau malam.

6 - Takde istilah stress bekerja sebaliknya lagi stress kalau tak kerja.

7 - Hanya tahu jalan nk ke tempat kerja dan balik rumah jer

8 - Tak kisah tak cukup tidur berbanding kalau tak cukup kerja.

9 - Buleh siapkan kerja-kerja yang sepatutnya dibuat tahun depan.

10 - Cuti tahunan tak pernah pakai..kalau dikumpulkan dari tahun-tahun sebelumnya buleh menyamai setahun jumlah cuti.

Ada tak korang semua ciri2 kat atas....kalau ada pergh mmg korang sorang yang gile bekerja lah.....
Ade xorang gile kje camni?kuikui...papeponn entry ni juz for fun, kalo ade kne kat sape2 2 jgn lerr amek ati, bagus jgk ade orang camni kan?..hahah maju negara ;p

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

4 comments:

yana halim said...

takde tanda2 sedemikian. Namun masih menjadi seorang pekerja yg baik...hehe.

fRaMe+LenSeS said...

kalau tensen tadak keja tu camna kak? ehehehe :D

♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

@frame+lense: hahah tadak keja kne pndai2 carik keja haa? jgn ngulo. ok? ehehehe ;p