Saturday, 11 February 2012

"CONTEST "I LOVE YOU BY RIZWAN EWAN"

Mud mengisi masa dengan kontest & Ga lg :) hihik...

Jom join contest yang tersangat2 "SIMPLE"
anda cuma perlu COPY + PASTE je :)

SYARAT-SYARAT WAJIB PENYERTAAN

1.Follow blog ni.. :)
2.Like Pages blog wan. Click "SINI" utk Like.

CARA-CARA PENYERTAAN

1.Buat satu entry yang bertajuk "CONTEST "I LOVE YOU BY RIZWAN EWAN"
2.Copy + Paste Banner contest dan masukkan kat entry korang 2.
3.Nyatakan org yang korang syg sngt2 dan kenapa korang tertarik nk join contest ni?.. :)

~ Sy syg sgt2 pd insan yang paling rapat dengan saya, my BFF insyaAllah hingga ke akhir hayat seandainya dipanjangkan jodoh dan selagi ada hayat di badan.. Insan teristimewa berkenaan adalah suami saya yang juga merupakan seorang ayah kepada anak kami.. "Abang, ayang sayang abang :) terima kasih sebab sudi terima ayang seadanya, menerima kekurangan dan kelebihan yang ada pada diri ini, semoga rumahtangga yang kita bina ini kekal bahgia selama-lamanya, amin ya rabbal alamin & of coz sy syg my lil doter Nur Farisha Humaira yg sentiase buat hati ini bahagia dengan keletah dan gelak tawa die.. 2org yg sy sebutkan ni mmg pengarang buah hati & jantung sy..if xde derang lam hidup mesti terasa kosong...semoga tuhan memanjangkan usia mereka dan membahagiakan hidup kami sekeluarga sentiasa ~

~ Sy tertarik utk join kontest ini sbb hihi tengah mengisi masa terluang nk menunggu kelahiran anakanda yg no.2 yg due 24 Februari 2012 ni, heheh boleh ke sbb cam 2?kuikui..hehe hmm xssh pon syarat- syarat nk join kontest ni jd sy amik pluang utk memeriahkan lg kontest ewan ok? hihhi ~
 
4.Tag seramai yang mungkin kawan2 korang utk join contest ni. jangan lupa gtau kwn2 korang 2 yang korang da tag nma mereka.. ;)
~ Sy tagged semua kawan2 blogger sy utk join kontest ni skali, ok? ~
 
5.kalau da siap...tinggalkan LINK entry korang 2 kat bahagian KOMEN bawah ni.. :)

HADIAH!!!

Tempat Pertama : Topup Rm40 *Celcom,Digi or Maxis.
Tempat Kedua : Topup Rm30 sahaja *Celcom,Digi or Maxis.
Tempat Ketiga > Tempat Kelima : Topup Rm5 sahaja :)

Ok done :) Gud luck 2me :))

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

4 comments:

miya said...

ehh,, tengah tunggu hari ya? wahh.. tahniah!! semoga dipermudahkan kelahirannya nanti.

Rizwan Ewan said...

thanks akak da join contest wan yg tk seberapa ni. :')

blog kemas + entry menarik!

klau ada rezeki insya'allah menang!! :D insya'allah

ina_noorlina♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

@wan: tq yer :) akk join memeriahkan lg kontest wan..insyaAllah ade rezki, mne taw blh menang kan? :)

Yaya ★ said...

Hye , Kite dri contest yg sme . Sory mnyemak yea . Saje nak ziarah blogger lain . Slm pknalan .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/contest-i-love-you-by-rizwan-ewan.html