Saturday, 11 February 2012

Mini Giveaways 2012 by shagcomot.com




Syarat [ WAJIB ] yang sarat marat untuk join adalah seperti berikut :
  1. Follow belog ni - shagcomot.com | Lavia Heart Couture
  2. Like pages - Shag Comot Committee | Labu Labi Shop | Lavia Heart Couture
  3. Buat satu entri paling simple pasal GA ni. Tak payah nak karang pape.
  4. Tampalkan banner di atas berserta link ke entri ini.
  5. Kalau RAJIN, tag ler kengkawan. Paksa dorang join sekali, hihi [ TAK WAJIB ]
  6. Siap semua di atas, tinggal kan link entri korang hanya di entri Mini GA 2012 sahaja. Di tempat lain, aku boh layan~
  7. Hantarkan penyertaan sebelum 2300 / 11:00pm, 14 Februari 2012.
  8. Pemenang akan di tentukan melalui cabutan bertuah yang akan di buat manual pada 15 Februari - InsyaAllah.




Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

6 comments:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Checked. Thanks sebab sudi join Mini GA by shagcomot.com ni ye sayam. Moga bertuah nanti ni ;)

ina_noorlina_nam ♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

@Puan Besar Shag Yahaya: tq tq...amin muge bertuah hndaknye :)