Thursday, 9 February 2012

Happy Faces Contest by Capt.Keon Alhan and Oh Daus

 
 
Sbb capt. Keon Alhan da tagged akk, jd akk join kontest yg beliau n kwnnyer c Oh Daus




syarat-syarat:

1-buat satu entry dengan tajuk Contest Happy Faces by Capt.Keon Alhan and Oh Daus (akk da wat ye dik)
2-tempek banner yang tak berapa nak cun tu kat entry korang dan link kan terus ke entry contest ni (akk da wat jgk)
3-letak satu gambar tak kira korang sorang-sorang ataupun beramai-ramai yang ada HAPPY FACE/s kat situ. (akk da wat, sile scroll down ehh)
4-cerita sikit tentang gambar tu.jangan buat karangan macam dalam exam tu pulak.penat aku nak baca nanti. (akk da wat jgk, sile scroll down jgk)
5-tinggalkan link entry anda dalam ruangan komen entry ni. (akk da wat jgk)
6-sila tag sekurang-kurangnya tiga rakan anda dan pastikan diorang tahu ye. (yg ni pon akk da wat ye dik)
7-sebagai yuran contest, korang kena lah follow blog Capt Keon Alhan ni n Oh Daus juga serta like page ini Peles!TcRewPC....bukan  apa,senang korang nak tahu kitorang update nnti... (akk da wat jgk ygni)
8-contest ni akan berlangsung daripada 1 FEB 2012  hingga  29 FEB 2012 pd jam 2359 (ok akk take noted, hehe)

aspek penilaian:
si penilai ialah aku dan daus.mungkin juga aku akan tanya pendapat cikgu fotografi kat sekolah aku.jangan risau,aku akan cuba berlaku adil seadil-adilnya pada semua.

1-kegembiraan di wajah dalam gambar tu
2-ayat cinta korang

HADIAH:

hadiah akan diberi kepada 5 pemenang(confirmed)
 
So ni gambo akk nak letak yer dik 
 

ngeee, tgklaa gambo anakanda akk ni, epi face kan? :)
akk tgk berpuluh kali pon tak jemu mate memandang...
n sbb muke n pic ni anak akak yg namenye Nur Farisha Humaira ni ade jgklaa rezeki menang kontest sebelum2 ni :) alhamdulillah rezeki anak dara hihi
arap2 ade rezeki lagi menang kontest dek Capt Leon Alhan ngn dek Oh Daus anjurkan ni
okehh 2jelaa, takut nanti penat plk adek2 akk nk bace kan?hehe, gudluck wat ibu farisha

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

2 comments:

capt. keon alhan said...

comel anak akak...thnx sbb join..n gud luck eh akak... :)