Saturday, 4 February 2012

"1st Perfume Giveaway by Drastiq Perfumes"

How to join:
BLOGGER

  1. Buat 1 Entry d blog masing2 ttg favourite perfume anda dgn tajuk "1st Perfume Giveaway by Drastiq Perfumes"(I'm Done)
  2. Letakkan banner giveaway di ats entry anda,link kan sekali.(I'm Done)
  3. Tagged 3 rakan blogger anda dan pastikan diorg tau.(I'm Done)
  4. Follow blog Ainal Malas Diet.(I'm Done)
  5. Hantarkan link ke Entry ini.(sertakan link entry anda)(I'm Done)
  6. 3 pemenang di pilih dr blog dan 3 lagi dari page DRASTIQ PERFUMES.
  7. Pemenang akan menerima hadiah yg di taja oleh DRASTIQ PERFUMES,100% branded and authentic perfumes such as DKNY,GUCCI,VERA WANG,CK,DIOR and many many more.........
GIVEAWAY STARTS FROM 19/01/2012-20/02/2012 
FYI:Winners will b chosen based on the most creative entry...:-) 
**********************************************************
JOM JOM JOM PAKAT JOIN GIVEAWAY NI YER KWN2 BLOGGERSKU SEKELIAN
NK JOIN JUZ KLIK BANNER KAT ATS WOKEHH? :)

So, my entry about my favourite perfume seperti yang disyaratkan:
 
Hmm, sy suke perfumed cK aka calvin klein lorr
tp yela sbb perfumed bknlaa sesuatu yg murah utk dibeli jd mase skolah dulu siap kumpul wet nk merealisasikan impian utk mendapatkan sebotol perfumed :)
hihik skg da keje momantai daa, ade wet lebey cikit boley stenby 2-3 jnis perfumed kan? 
tp my fav perfumed mmg ck dr dulu2 lg :) 
yg pntg en.asben pon suke me pakai perfumed berkenaan, 
wahh bahagia hidup ye x
wangi jerr sentiasa

& sy nak tagged my blogger fren utk join kontest ini (dengan harapan korang pon joi jgk yer, mne taw kot rezki blh perfumed branded2 ni wooo) hihih

waa, pjg plk bercerita ttg perfumed kan?..n sudaa follow n sudaa tagged 3blogger jugaa n sudaa tggal link kat blog ainal jugaa, yess yess berjaya gak mnyiapkan GA ini sbelom bersalin, hehe
oklah rsenye dats ols yer ainal, so kite tggu sape yg bertuah nanti hihi :)

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

2 comments:

ina_noorlina_nam ♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

kila: alahai sng jerr copy paste jerr entry kte ni then ikut syarat2 die n ubh mane ptt ok? :)