Monday, 20 February 2012

~39minggu 3hari & Hadiah Potret Anakanda Nur Farisha Humaira ~

 
 
Hari ini anakada pertama c Farisha sudaa genap 1tahun 5bulan... hmm da beso ank ibu
& xlupe pd adeknye yg msih d dlm perot ibu sudaa genap 39mggu 3hari... lg 4ari da smp duedate tp c adek msih blom menampakkan tande2 nk kuo...mungkinkah seronok berada di dlm prot ibunda nye nih?.. duk ingat kat kakak dlu, awl je kuo on 37mggu 6hari.. sangkaan ibu meleset sme sekali sbb adek msih blom sedia nk kuo lagi wpon duedate mkin menghampiri........
xpela adekkk, kalo syok sgt duk dlm prot dok puas2 ehhh, tp harapan ibu msih ttp sme xnak kamu d pakse kuo.. kwn2 doakan ibu & anak ni yerr? :)

hmm lupe juge nk update yg kakak farisha telah menang contest yang di anjurkan oleh blog yapinkywinky & hadiahnyer telah smp semalam :)
nak tengok x hasil tangan yapinkywinky ni?.. ibu farisha yg tgk pon sgt terujaa taw
 
 ni picca yg dipertaruhkan utk contest photo paling cun blog yapinkywinky
 
ni plk picca potrait yg telah d lukis oleh yapinkywinky :) 
nice kan? mntkmaaf sbb xbape clear picca ni sbb uplod gune hp murah je
sbb ibunye exsaited nk tepek kat blog ni, heheh
 
kalo korunk yg lain berminat nk wat potrait picca sdri ke, mak ke, abah ke, kekasih ke, tunang ke, asben ke, wife ke, atuk ke, nenek ke, leh arr terjah blog yapinkywinky ni ehh?hihi

papeponn, trimas bebyk wat anty yapinkywinky ats hadiah ini 
alhamdulillah syukur wpon menang tmpt ke-3 tp dgn ade potret farisha yg kiut ni blhlaa d abadikan smp die beso kan (kalo umo pjg, ank ccu die pon blh tgk akn kecomelan farisha ni) waduhh ibunyerr prasan sudaaaaa...hahah, jgn muntah ijo yer, kuikui

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

5 comments:

ainal malas diet said...

Olololo....comei tang gg tu hah...ctikkn lukisan dia...:-)

aisya said...

comelnye anak akak.. mcm nk gigit2 je pipi die.. hehe