Thursday, 9 February 2012

ConTeSt I LoVe My BFF By LyAnA N NaDiA

 
CONTEST YG SIMPLE N MENARIK!
xperlu letak BANNER
CUMA
WAJIB buat TAJUK entri, CoNtEsT I LoVe My BFF By LyAnA N NaDiA
N - TULIS pasal BFF awak(secara kreatif, gmbr kalau ada lagi bagus)
ceritalah pasal diaorg, ikut IDEA anda sendiri- ceritakan perangai / sifat BFF korang, n KALAU BOLEH, ceritakan setakat mana keakraban korang

entri yg paling kreatif akan dipilih sebagai pemenang oleh lyana n partner-nadia sendiri, xada RANDOM.ORG!
TIADA pilih kasih, semua akan dilayan SAMA RATA :)
 
Ini adalah pic sy & my BFF,ehem ehem..hehe

  C hensem n kacak ni lahh BFF sy :) yelaa skang die sudaa jd suami sy (sila abaikan prot sy yer, ekekek) ni tgh preggy ank 1st thn 2010..tgh sarat taw, tp kcik je pon prot sy, hihik
suami sy ni laa BFF hingga akhir hayat saya, insyaAllah dengan keizinan Allah s.w.t juga...
kami berkawan xdelaa lama, tp sbb die seorang yg lucu dan sentiasa buat sy tersenyum dan gembira, kami bertunang dan akhirnya mengikat ikatan perkahwinan pada 4 Julai 2009 :)
so skang ape2 masalah sy, mmg dielaa tmpat sy bercerita dan mengadu...
nk nangis ke, nk marah ke, nak ngade2, nk mnje2 ke sume ngan die (wajiblaa kan sbb da halal,ekekek)
yg blom ade ikatan yg sah 2 knelaa jge tertib ye especely if BFF korang brlainan jantina (eh da lari topik plk, mntkmaap, heheh)..ok la 2jelaa kot nk cite utk kontest I Love My BFF ni..pjg sgt kang xsggup org nk bace, hahah... ;p
 
& syarat2nya :
1.FOLLOW blog Lyana (done) Nadia (done) (akan dicheck)
so, nanti ktaorg boleh follow kamu balik xD

2.LIKE fanpage kami- GaDiS-KaCuKaN (done)  & Nadia (done) (akan dicheck)

sapa2, yg unlike/unfollow akan dibatalkan serta-merta penyertaannya

3. LIKE FOLLOW SPONSER hadiah :) (all done)
4.komen di entri Lyana ATAU Nadia dgn LINK yg penuh (done)
5. TAG 2 org rakan anda (done)
1. mariah smile
2.  ummi afif
6. letak id follower n id fb  (done)
 
HADIAH?BERBALOI! MELEBIHI RM 100 ++

HADIAH PERTAMA:
Shawl dari 0nline Boutique4u(Follow)and Page(LIKE)
simple header by Nur Zulaikha (Follow) and PAGE (LIKE) 
 Top up RM 10 dari Syahridzeah(Follow)
voucher dari HijabSchool(LIKE) 
Top up RM 30 dari Dynn (FOLLOW)
Lens dari Dazzlinglens(LIKE) ,
Top up n Edit Blogskin dari Mrs Bieber(FOLLOW)
&
akan DIREVIEW blognya oleh LYANA xD(special meyh),

HADIAH KEDUA:
 voucher dari Hijab School(LIKE),
shawl dari Nana Yaakob
simple header by Nur Zulaikha and PAGE (LIKE) 
Top up RM 5 dari Syahridzah 
Top up RM 20 dari Dynn
Edit Blogskin dari Mrs Bieber

HADIAH KETIGA:
Edit Blogskin  dari Mrs Bieber &
hadiah sampingan lain / RM 10 dari Fairuz(FOLLOW) N Picture Fairuz(LIKE)
Printed Bawal by D'nolia collection (LIKE) and Follow Blog 
 Top up RM 5 dari Syahridzah
voucher dari HIJAB SCHOOL 
Top up RM 10 dari Dynn

Tarikh tutup sampai 9 FEB 2012 jam 11:59 p.m

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

4 comments:

Adylia Qarissa said...

hadiah dia banyak tu... huhuu good luck

e-lyana said...

wahhh, sweet jewp :)

semoga sis akan kekal sebagai BFF ngan husband ek, ekekekeke

lyana doakan akan kekal selama2nya :)

BTW, lyana xletak coz memg lyana nak update malam nieyh sis :)sekali dgn double triple check :)

tq join contest kami :)

ina_noorlina_nam ♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

@e-lyana: owhh ok ok :)

hihik, xsabo plk nk tggu pmenang...