Tuesday, 14 February 2012

BLOGLIST PUTERI KASIH

 

Photobucket

 Jom jd sahabat puteri kasih ni :)
Caranya mudah je:

1) Buat entri bertajuk BLOGLIST PUTERI KASIH
2) Letakkan banner yang diatas tu dan tulis ayat di bawah ini

SAYA NAK MENJADI SAHABAT PUTERI KASIH

3) Siap. Tinggalkan link entri di kotak komen di bawah ini :)
Mudah je kan.

Faedah join bloglist Puteri Kasih

1) Dapat menjadi sahabat  kepada seorang tuan puteri yang sweet. hehehe
2) Hari-hari puteri akan singgah ke blog korang.
3) Puteri akan selitkan blog korang di entri-entri yang puteri publish (bergilir yer)
4) Puteri akan ping entri korang yang best-best ke dalam fanpage puterikasih.com (kalau rajin, silalah like Fanpage PUTERIKASIH.COM)

Tarikh tutup : 21/2/2012

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

4 comments:

puteri kasih said...

terima kasih sebab sudi join yer :)

ina_noorlina♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

@puteri: sme2 n tq gak sudi mskkan my blog in ur bloglist :)

Mia Liana said...

jejalan sini dari segmen yang sama... http://www.mialiana.com/2012/02/bloglist-sahabat-puteri-kasih.html

Diera Tekikushika said...

hai ! dtg melawat kawan2 yg join bloglist ni. slm perkenalan. jom g blog saya pulak =)