Thursday, 2 February 2012

Vote Mydoter FARISHA utk TOP 15 PHOTO paling CUN

Alhamdulillah my doter yg join kontest yapinkywinky d shortlisted kan sebagai TOP 15 utk foto paling CUN :)

juz nk mintak jasabaik kengkawan blogger yg singgah my blog ni utk same2 VOTE FARISHA KAT SINI yer?..
jasa baik kome sume sgt2laa sy hargai...da vote korang leave la komen, nti sy terjah blog korang n klik2 pe yg ptt sbg balasan :) ari2 pon buleh :) hehe, juz leave komen kat bwh yerr

ni gambo my doter yg d pertaruhkan dlm kontest berkenaan.. juz klik gambar ni pon boleh n trus ke blog yapinkywinky..n klik kat name FARISHA dlm poll yg disediakan n DONE...

n Tuhan jer yg Mengetahui n akan balas jasa baik kwn2 blogger sekelian... :)
& insyaAllah sy akn ke blog kwn2 yg tggal komen n klik nuff/ads2 korang ok? :)

& again tqvm kwn2, love u'ols..

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

4 comments:

nadilah said...

wow comelnyer ... bila agak nak ade baby sendiri..he he

ina_noorlina_nam ♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

@nadilah: kne kwen dlu, insyaAllah tuhan akn bg yerr :) hihik