Tuesday, 31 January 2012

THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY

Untuk menyertai Giveaway ini anda hanya perlu mengikut syarat2 mudah seperti di bawah..
Syarat2
1 - Buat entry bertajuk THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY (I'm done)

2- Letakkan banner The Ladies Photographer di bawah dan link kan ke entry ini...(I'm done)
2 - Like Fan Page TLP di facebook  http://www.facebook.com/theladiesphotographer dan kepada yg tiada FB, boleh jadi follower di belog saya ini:P (I'm done)
3 - Like Fan Page Danita Maternity Store http://www.facebook.com/Danitamaternitystore (this is our penaja hadiah) (I'm done)
3 - Tag 5 org kawan blogger (lebih ke kurang pun leh:P) 
sy nak tagged ainal ngan julaa ngn sueshe..hihik (I'm done)
4 - Letak link entry anda di entry ini...Terima Kasih:) (I'm done)
5 - Tarikh tutup penyertaan ialah pada 31 January 2012
 
So sesape nk join diz GA..klik jer kat banner ehh?..hadiah mmg lumayan kot2 rezeki anda sume..nk tgk hadiah ape?ni hah adiah yg d tawarkan yg dipilih mlalui random.org
 
GRAND PRIZE - 1 Photobook Percuma 11 x 8.5 Potrait Hardcover 40pages worth RM230.
Ke 2
RM50 cash dan Free 2 keping gambar 12 R (anda emailkan gambar anda pada saya, saya edit dan print kan size 12R dan pos ke rumah anda)
 
Ke 3
Free 2 keping gambar 12 R (anda emailkan gambar anda pada saya, saya edit dan print kan size 12R dan pos ke rumah anda)
 
Ke 4 dan Ke 5
Free 2 keping gambar 8 R  (anda emailkan gambar anda pada saya, saya edit dan  print kan size 8R dan pos ke rumah anda)
 
Cara pemenang ditentukan ialah dengan cabutan bertuah, anda bertuah, anda dapat hadiah:)...


Hadiah tambahan..SURPRISE!!


Free 2 keping gambar 12 R (anda emailkan gambar anda pada saya, saya edit dan print kan size 12R dan pos ke rumah anda) untuk 2 org yg memberikan BACKLINK tertinggi

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

5 comments:

sueshe said...

ari neh last day eh?
hahaha..klu sempat aku join..
menarik hadiahnye..;)

♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

sue: yupp..aku da tagged ko, join la yerr...sng je pon...")

Anonymous said...

i quit smoking thаnks tо an individual !
!

my ωеb site; Http://Faithmangerchurch.Ning.Com