Tuesday, 17 January 2012

" Saya Mahu Wang Kertas Malaysia Siri Baharu dari Eyriqazz.Com"



meh pakat2 join diz giveaway contest... cantekk kan wet kertas baru 2, mane taw tuah badan, boleh dapat free2 jer dr eyriqazz

meh sy cite serba sdikit syarat- syarat nk join giveaway ni..hehe

Syarat- syaratnya:
1. Buat 1 entry " Saya Mahu Wang Kertas Malaysia Siri Baharu dari Eyriqazz.Com
2. Di entry anda itu, letakkan satu permalinkentry terbaik di blog anda (blog anda sendiri yer) dan lengkapkan ayat ini: Entri INI saya rasakan entri terbaik saya kerana ____________________
3. Taggedkan at least 3 rakan Blogger anda untuk join kontest ini (TIDAK WAJIB)
4. Done.. Hantarkan permalink anda di SINI
5. Tarikh tutup penyertaan adalah 31 Januari 2012
******************************************
So, sebab sy ni budak baru blajo blogging masih baru entry2 yang ade dalam blog saya.. oleh itu saya sertakan jugalaa 1of my best entry http://myownlilstory.blogspot.com/2012/01/menangis-menjeritlaa.html
Entry INI saya rasakan entri terbaik saya kerana saya rasakan setiap orang punya hati dan perasaan tidak kira lelaki mahupun perempuan, tua atau muda, kecil atau besar, kuat atau lemah.. apabila kita ditimpa sebarang masalah atau ujian hidup yang kadang kala kita rasakan tidak tertanggung cara yang paling berkesan adalah sama ada menangis atau menjerit... kecuali orang berkenaan yang tadak hati dan perasaan jer tidak akan menangis atau menjerit kan?.. sebenarnya menjerit atau menangis ni boleh mengurangkan tekanan perasaan.. jangan simpan, bahaye kan? takut nanti boleh jadi gangguan emosi pulak.. huu kot ade yang xsetuju ngan statement dr saya mohon maaf yerr :) ini hanyalah nukilan dari hati saya sendiri, ngeee..waa pjg plk...sorry bro eyriqazz, hehe
*******************************
wokeh, sudaa beres rasenye, tinggal nak tagged kwn2 jer.. hehe
so, saya nak tagged
korang meh join skali ehhh? hehe.. kalo x join majok arrr, kuikui

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

4 comments:

Hana Kirana said...

ayooooo bab kena tag ni hana giegiel sikit... isyallah hana buat nanti yer

One_Zee said...

Yeahh~ insyallah akn di try gak contest ni..Hihi..tq lina

♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

kila: nti ai tagged u ehh..meh la join

hana: ngeee, xpkse..kalo free join lerr, hehe

hani: hehe join jew :)