Thursday, 12 January 2012

Ape sudah jadi pada dahi & hidung anak ibu?...

 Mcm2 pendapat bile d tanye pd kawan2 FB ttg pic kat bwh ni..









Adekah Farisha:
1. jatuh ke?
2. terhantuk ke?
3. die garu ke?
4. nyamuk/semut/serangga ggit ke?

ni antare jawapan2 kwn2 FBku:

Anggun Rananda Mummy Aqilah rase2 jtuh kot or terhantuk 
Faridhatul Aint jwpn sy n0.5,,,she wants to be supergurl,,hu3..

  • Zuliana Abd Rahman jatuh @ terhantuk 
    Azura Nazura Terhantuk neh
    Norul Afwan garu??????musykil jer kalo garu..untuk lebih elok, baik refer doktor... xkan keras sgt kuku farisha sampai merah2 camtu..pastu selari plak dgn kesan merah kt dahi....
    Normazna Mazlan ifran penah kene gini, dia garu bila gatal sgt, ada semut or serangga gigit kot...kalo nak tau cuba garu kat idung or dahi dia, nampak muka best or sebaliknye....kalo irfan siap ambik tgn saya letak tempat gatal suh garu...hehehe....tp humaira ni xtau lar plak...
    Julia Hj Jufri aah mcm jatuh pun ade nie..napa hidung yer merah???

Actuly ibu sendiri terkejut ibu tgk dahi n idung anak ibu Nur Farisha Humaira hari ni...

dedy yang amik die dulu, baru amik ibu kat opis..
ibu tanye dedy: "nape idung anak ni?"
mase 2 xprasan lagi dahi pon ade calar
dedy ckp: "pngasuh kat taska ckp die garu mase nk tido"

hmm...ibu mmg xbape puas ati ngan jawapan dedy
smp rumah telefon ke pengasuh, ibu pula yang bertanya kepada yg menjaga farisha & also pada pengurus taska.. pengasuh farisha cakap mmg xde jatuh/ terhantuk sebab farisha mmg nak dengan die walhal mase mandikan bdak2 lain pon farisha duk bdiri kat depan pintu bilik air tggu die..
mmg farisha nak dengan pengasuh 2 sorang jerr, ngan org lain die xmo...

papepon arap2 mmg benar laa ape yang dikata..
die menggaru mgkn sbb die rase rimas ke, panas ke, ade serangga halus mrayap kat muke ke, sbelom die tidur..xpela if besok cam xde pape prubahan, ibu zass ke klinik tyekan doc...
doc mgkn lebey arif kan?..

 skg farisha pon tgh syok tdo cam manggil2 ibu tdo jgk jerr.. hahah
nti smbung lglayerr.. ngee, gudnite









Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

2 comments:

aimie said...

Dulu ainal penah kepit idung adik n tarik mmg jdik cmni...tp adik yg dh bsrla,n dia ckp sakit....hrp2 bs xwt cmtula...:-)

♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

yeke ainal?..aiyoo, ainal xde kje eh p kepit idung adek?..hehe, arp2 xlaa, bru jer sgt duk taska 2.. mgkn 2,3ari ilglaa tnde merah 2..