Thursday, 26 January 2012

100++ FOLLOWERS BLOG "MY OWN LIL STORY"


ALHAMDULILLAH
Blog yg sy beri name "My oWn LiL StoRy"  dibuka pd 11/1/2012 yg lalu kini telah mencecah 100++ followers :) pd 26/1/2012
bg sy sgt2 besh, weeee...haha da macam org dpt ribu raban punye followers je kan?..kuikui..sile jgn laa meluat dengan sayee..coz sy ni baru jer blajo berblogging ni yer kwn2..hahah
da de followers ni knelaa slalu update blog yex?..insyaAllah setiap hari sy cube masok entry yerr..hehe
sy msih dlm proses pembelajaran, msih byk nk kne blajo, diharap kwn2 bloggers lain dpt bg tnjuk ajo n mnegur if ade silap n slah kt mne2..hihik

so entry kali ni nk kenalkan korang ngan followers sy yg ke 99 & 100 & 101..hahah 
mmg bertuah korang sebab dpt diz lucky number :) 
smbil2 nk promot blog korang n blog sy jgklaa

ni die followers blog ai yg ke-99:
Datu Jebat @ JebatSabah, Malaysia
Blog ini merupakan sekadar pengisian dari Jebat. Tak berbakat untuk menulis namun cuba untuk menyampaikan sesuatu. Yang baik jadikan tauladan dan amalkan. Manakala yang buruk dan sesat itu sila tinggalkan dan dihindarkan.
Terima Kasih kerana sudi untuk singgah dan follow
:: Blog Datu Jebat ::

& ini pule followers yg ke-100
My name is Mohamad Rozaide, I'm 16 years old. I'm live at Putrajaya.
I'm schooling at SMK Putrajaya Presint 9(2)

& my 101 followers :)
erah adnan, 10/10/1995, sweet 17, born: kelantan, live: penang




TQ OLS FOR BEING MY FOLLOWERS
& INSYAALLAH ADE KESEMPATAN MASA SY PASTI AKAN BLOGWALKING MY FOLLOWERS BLOG & TINGGAL JEJAK MAUPON KOMEN2 MEMBINA :)

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

6 comments:

Boyz_ed said...

Wow ! Yeah ! Dh agk2 dh akan dpt reward . Btw , thanx you sngt2 yea . =) .

Some suggestion : Kalau boleh , buanglah WORD VERIFICATION tu yea . Sng orang nak komen .

P/s :- Just bagi pendapat . :)

Datu Jebat said...

alhamdulillah. x sangke plak tersenarai jgk.. hihi.. neway, terima kasih byk2 ye kak for promo my blog !! :) ape2 pun, sy hrgai sngt2.. tnx kak :)

♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

boyz_ed: da buang word verification :)

jebat: hee welkam dek

ieyza: mekaceh dear ;p byk lg nk kne blajo

Datu Jebat said...

heheh.... siler2 la kunjung ye kak... http://belogdatujebat.blogspot.com/2012/01/terima-kasih-syukran-arigato-gozaimas.html :)

♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

jebat: hmmm sgt2 terharu dgn entry jebat ni... ;') anyway syukran back 2 u dear coz wat entry khas 2 utk akk.. :)