Wednesday, 19 September 2012

Testimoni Jamu Susuk Dara ~ Ayakkkkk gelinya....?!!! ~

TESTIMONI 1 : JAMU PENGANTIN DARA

 "alhamdulilah..bersyukur sangat2..TQSM..sbb
advise saya try jamu susuk dara ni..puas hati sangat2..x sangka dalaman
saya mmg kotor sampai mcm ni..kiranya dh kuar betul2..lega la
sikit..husband pun puji melangit...dia ckp mcm anak dara balik...lepas
ni nak try jamu aku dara dan kekal dara pulak..nk tengok hasil mcmana
pulak nanti..x rugi buang duit beli jamu ni..best sangat..tpi yg penting
my dalaman dh bersih sikit..tanggungjawab terhadap husband dpt
dijalankan dgn sepenuhnya...syukur"


TESTIMONI 2: JAMU PENGANTIN DARA
Ini
hasil selepas menggunakan JPD...customer mengalami masalah dalaman
sejak2004..keputihan slps haid, seminggu slps haid miss v berbau spt
hanyir ikan@nanah dan cecair keputihan berwarna kuning ke
coklat.....pernah buat operation cyst pd tahun 2000 dan sekarang
teringin untuk hamil anak kedua.


TESTIMONI 3: JAMU PENGANTIN DARA
 MISS N
UMUR 32
ANAK 3 ORG
penggunaan PENGANTIN DARA selepas 70 hari bersalin. mengalami keadaan
seperti bentan n demam setelah insert pengantin dara....hari ke3
mengeluarkan lendir yg bercampur darah bayu...hari ke5 ini pula
hasilnya....kepingan darah kotor yg selama ini melekat pd dinding
faraj....jika dibiarkan boleh memudaratkan....

TESTIMONI 4  JAMU PENGANTIN DARA

"salam,saya dah makan jamu pengantin dara tu habis satu botol,hari ke dua saya dah boleh rasa dah macam ada benda
ketul2 kat dalam tu,bila cuba keluarkan ada banyak benda2 putih kering
keluar dengan darah beku sekali (macam dalam gambar),terperanjat sgt
sebab benda2 kotor tu ada dalam kemaluan saya dah ntah berapa lama ntah
kan..geli tu memang geli la tapi seronok
at the same time sebab saya tau jamu tu mmg berkesan dah,sebab bila
saya cuba keluarkan benda kotor tu pon macam susah jugak sebab rasa
macam ketat je,mmg berbaloi saya ambil kesempatan untuk membeli dan
mencuba produk jamu aku dara ni,skrg saya dah start ambil botol jamu aku
dara pulak
,tp setakat ni saya tak tau macam mana kesannye sebab tak
testing nak tut*tut* d...gn suami lagi,tapi masa saya keluarkan benda tu
dgn jari pon dah macam sakit,so rasanye mmg dah ketat,hehe and hari
pertama saya guna masker vagina
tu lepas 10-15 minit saya pakai mmg rasa
pedih jugak kat kemaluan rasa macam seolah2 benda tu dia ketatkan isi2
yg berlebihan.rasa panas pon ada jugak,pastu saya terbaca satu testimoni
kat gambar awak tu pasal sapukan ke payudara,malam tu saya tak sabar
nak mencuba so saya guna masker tu n scrub kat bahagian yg gelap,mmg
nampak dekat kulit daki2 hitam kotor tu tanggal jugak,lepas dua hari mmg
nampak putih sikit dari keadaan sebelum ni,suami pon tegur nampak cerah
dia berbeza dgn sebelum ni.terima kasih banyak2 ye awak sebab kenalkan
saya produk ni,memang dulu dah putus asa banyak sgt jamu dah cuba tapi
semua hasilnye tak berapa sgt,duit pon dah ntah berapa ratus ke jamu
saja,tp jamu pengantin dara ni mmg kita sendiri dah guna kita sendiri
tau kesannye,mungkin ada ramai perempuan yg tak percaya so saya siap
hantar gambar sekali sebagai bukti,cuba dulu baru tau kan!"

thankssss MRS M,Johor
 

TESTIMONI 5 : JAMU SUSUK DARA

 
Ni la hasil dr guna Jamu Susuk
Dara...cukup je 72 jam ingt xde apa2 sbb hari pertama masukkn tu pakai
panty liner takut ada apa2 yg kuar..tp xde apa yg kuar pun..suci bersih
tnpa was2..hahaha..mcm iklan plak..tp lepas masukkan tu rsa tebal je
bahagian miss V tu..hari kedua pun camtu gak still kering n xde
apa2..dlm hat...i kata mgkin xde masalah kot..cuma badan mmg rasa berpeluh2
smpai 3-4X mandi...bila tiba cukup masa aku pun korek la ke dalam miss V
nk kuarkn jamu tu...bila korek xde plak bnda pelik yg dpt rasa..tp x
puashati plak mana p jamu tu..aku tarik nafas korek lg dalam walaupun
aku mmg penakut bab korek2 ni tp beranikan juga la utk kesihatan..bila
dh smpai dalam dh ada rsa semacam bnda berketul..hati dh berdebar nk
tgok apa bnda yg kuar..bila korek kuar tu diaaa naik bulu roma..x sangka
juga ada bnda2 camni sedangkn aku xde masalah keputihan @ gatal2 mcm yg
aku dgr org lain biasa kena...cuma aku cuba jamu nisbb risau ada
pnyakit trsembunyi..aku blm prnh buat pap smear lg..tp syukur sgt2 sbb
bnda2 camni la blh dtgkan pnyakit...Alhamdulillah aku truskn dgn mkn
Jamu Aku Dara skrg utk maintain....

TESTIMONI 6 : SUSUK PENGANTIN
                      JAMU AKU DARA
                
MAGIC POWDER


Salam..akk,sy dh mkn habis pengantin dara..arini ari ketiga saya mkn
pengantin.dah boleh korek ke..? Ada rasa macam benda nak kuar..
-
Kak...saya dah korek kuarkan semua.ada ketul lendir keputihan kuar..masa
nk korel kuar td..x boleh nak masuk..ketat,tapi saya tak tahan,sbb rasa
ketul tu..tarik je bg kuar..
- Skg saya rs ok..kering jer rasa..gatal2 pun dah xde..

Akk...thanks tau..rasa lega bila masalah keputihan yang selama ni
manghantui dah kuar tadi..walaupn tak kuar semua lagi..tp atleast tau
jgk ubat ni berkesan.maknanya...start mlm ni mkn jamu aku dara plak..
THANKS SANGAT TAU AKK :) -

 TESTIMONI 7: PENGANTIN DARA
 Salam sis, saya nak share story

Saya
start amik pengantin dara hr selasa (8/5/12) seperti arahan yg akk bagi
tu. Mula2 saya tak rasa apa kecuali mcm pening2 skit dan bdn terasa
panas jadi saya lebih byk minum air spt akk cadangkan. Alhamdulillah ok
je.

Cuma tiba pagi tadi,
bahagian bwh pusat saya sakit sgt dan bila cek panties, saya period (mmg
dh time period)....so saya fikir stop kan dulu pengantin dara sebab akk
nasihat utk stop masa period kan?

Jadi, masa kat panties tu
cuma ada darah cair je. Saya tak syak la apa lagi pun saya fikir tak
sampai pon 48 jam guna pengantin dara dan niat nak sambung lepas habis
period.

Bila nak cuci miss v tu, sy terasa mcm ada ketulan
pasir yg separa keluar kat bibir miss v. bila saya keluarkan, alangkah
terkejutnya saya!!! Mmg sama seperti gambar2 dlm testimoni akk. ketulan
merah2 yg agak berpasir keluar. Saya semangat la...korek2 dlm ada
beberapa ketulan lagi....mula2 ingat nak basuh terus, tapi tukar fikiran
dan amik gambar...ni je yg dpt sy kumpul.yg lain dah jatuh dgn air.


Mmg kagum!! Jujur sy ckp, mula2 saya agak ragu-ragu...tp saya cuba juga
sebab saya mmg nak hilangkan masalah keputihan saya tu...mungkin saya
dah jumpa penyelesaiannya.

Tq akk.

p/s: saya sendiri tak boleh tgk lama2...loya tekak saya

TESTIMONI 8: SET LENGKAP JAMU SUSUK DARA
 halu3... mood ceria hari ni walau pun arini ari isnin kan (monday sickness huhu)

mlm td dlm pukul 11.30mlm kita dpt mms dr custemer, kat gambar tu tulis
cani "askum yaya.. ni akk nak tye kalau keluar camni nape ye?? On The
spot kita call dia...

yaya : tu la alien yg bersarang kat dlm miss v akak, alhamdulillah la semua da kua..

Puan S :(Dgn mood hepi) ye ker?? alhamdulillah.. trima kasih yaya,
trima kasih JAMU SUSUK DARA.. Terima kasih byk2.. kalau akk biar alien
tu lame2 xtau la byk mane lg sarang dia kan? mase nk tarik kua alien tu
pun kembang kempis hidung akk sbb da lain kan tmpat tu.. sempit hehe..
so pasni akk akan repeat order.. mmg jamu ni jamu paling baik akk penah
jumpa.. baru guna 3 ari da kua benda2 kotor tu.. kalau jamu2 lain yg
sblm ni akk penah cuba xpnh dpt result mcm ni n sepantas ni.. huh mmg
lega la, terima kasih skali lg ye yaya :)..

yaya : same2 kak, smga lps ni akk lbh sihat n rumah tagga lbh harmoni :)

TESTIMONI 9 : JAMU SUSUK DARA
 "sy gune jamu susuk pengantin dara...ini adalah
kesannye selepas dua hr ...mmg die terkeluar sendiri... sblm ni xde
nmpk pun kotor2 cm ni tp bl dh guna jamu ni yg ni la hasilnye.."


TESTIMONI 10 : JAMU PENGANTIN DARA
 "Masalah period nor mmg dari zamam sekolah lg
period tak teratur....kalau datang haid jer akan jadi sakit segugut
sakit perut sangt2....kalau dtg haid 5 hari or 8 hari tu terlalu banyak
la....dan masa kawan pun nor jadi macam sama jgok period kadang datang
kdg tak ...ada smpai 6 bulan baru dtg period...sbb berat badan terlalu
berat...doc ckp saluran tersumbt kalau nk bg period teratur kene
diet.... Tu jer jln .....smpai skrg period pun tak teratur....susah nk
hamil...period dtg pun sikit tak lawas 3 hari or 4 hari jer..."

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

1 comments:

Amira Zura said...


Salam admin. Tumpang Iklan:-

Sayangi dan hargai suami anda. Jangan biarkan suami cari lain atau makan luar.
Ikuti blog kami untuk promosi istimewa sekarang.
Hanya untuk 10 pelanggan terawal.
Wanita cantik bermula dari diri :)

[BESARKAN BUAH DADA, BESARKAN PUNGGUNG, RAWAT KEPUTIHAN, KETATKAN FARAJ, KEMBALI DARA]