Sunday, 30 September 2012

Masalah Dalaman Wanita & kaitan dengan Jamu Susuk Dara

MASALAH DALAMAN WANITA DAN KAITAN DENGAN JAMU SUSUK DARA

1 TUMBUNG / TOMBONG Secara umumnya, wanita yang melahirkan anak berdepan dengan risiko   peranakan rendah atau rahim turun. Ini kerana otot pelvis atau tulang   kajang akan merenggang akibat peneranan yang kuat semasa proses   melahirkan. Jika tidak dirawat dari awal, keadaan tersebut boleh menjadi   penyebab kepada masalah kerap membuang air kecil  atau terkencing  apabila batuk, ketawa atau bersin. Jika kelahiran  berulang, otot faraj  akan semakin longgar sehingga mengakibatkan  terjadinya prolaps atau  keluar tombong.
Saranan dr PENGASAS JSD: >>> Tombong keluar. 1st jumpa tukang urut. suh urut naikkan.   urut seminggu 3 kali. sebulan tak boleh berhenti. utk memastikan rahim   tu betol2 balik ke tempatnya (menangis lah meraung2 time urut tu ye)
>>> Selepas 2 minggu urut MAKAN AKU DARA 2 biji pagi 2 biji malam.   tak boleh berhenti selama 3 bulan. TINDAK BALAS MEMANG SAKIT pon boleh   menangis meraung2. demam, sengal, sakit di ari2. kencing sepatutnya   lawas. ada rembesan air kecil ketika proses pengecutan. so kena pakai   panty liner la. minum air masak banyak. elakkan makan sejuk2 n   berminyak.
>>> Peranakkan kembang n turun sbb faraj longgar. kita boleh   rasa tumbung tu yg hani selalu cakap bulat n ada mulut seperti dubur.   time kita nak masukkan JAMU SUSUK PENGANTIN atau SUSUK KEKAL DARA..   time kita nak korek2 tu mmg boleh rasa. kita rasa mcm sebesar guli.   atau lagi kecil tumbung tu lagi sihat. ( maknanya rahim kita kecut)
2 PIL PERANCANG: Kalau makan pil perancang dr hospital @ farmasi....bila nk makan jamu nie kena jarakkan 2 JAM ya...pastu minum air masak bnyk2....
*** DILARANG MAKAN JAMU PERANCANG KEHAMILAN BESERTA DGN JAMU   SUSUK DARA!!!!KENE STOP DLU MAKAN JAMU PERANCANG KEHAMILAN SELAMA   SEBULAN THEN BARU START MAKAN PRODUK JSD NI....
3 ORANG MENGANDUNG: Orang yg mengandung hanya boleh pakai MASKER VAGINA sahaja...sbb yg lain tu semua adalah panas.... :)
4 PAKAI IUCD (utk cegah hamil) : Kalau kurang dr setahun pakai IUCD tu...xboleh lg guna JSD....lpas   setahun boleh..sbbnya...takut IUCD tu xcukup kuat lg mencengkam kt dlm   rahim tu...
5 RAHIM KEMBANG: Jangan ketawa bila terdengar Rahim 'kembang' kerana kebanyakkan   wanita sekarang mengalami masalah ini dan tidak sedar akan masalah ni.
Puncanya ialah sering minum air sejuk. 
Petandanya ialah kemaluan longgar, kemaluan sering mengeluarkan   keputihan yang tidak menyenangkan, sering buang air kecil dll. Bila   terbatuk @ bersin akan keluar air sikit kt faraj...
*** Amalkan makan JAMU AKU DARA..InsyaAllah dapat kecutkan rahim...
6 DARAH TINGGI: Sesiapa yg ada darah tinggi nk mkn JSD boleh...time sakit tu jgn la mkn jamu...bikin dalam badan makin HOT je..:) 
Kalo hyper blood pressure mmg X BOLEH mkn ye!! 

Saranan dr Pengasas JSD:
Bila darah tinggi naik kepala sakit..tengkuk sakit,dada   berdebar2...time ni tak perlu ubat...just urutkan...sampai darah   berjalan....dlm tempoh 15 minit ke 1jam semua masalah settle....saya   akan suh en.laki urutla....sy g tahu bahagian mana nak diurut..

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

1 comments:

Adam Daniel said...

Saya rasa produk yang sesuai untuk masalah dalaman wanita adalah Beauty Umaira sebab produk ini telah terbukti berkesan. Mak Cik saya yang sudah mengamalkannya selama 3 bulan alhamdulillah masih kekal sihat walaupun berumur 76 tahun