Wednesday, 25 July 2012

Shaklee Independent Distributor

 
Alhamdulillah Ibu Faris & Farisha (FF) da jd independent distributor utk produk shaklee..
Selama ni hanya guna produknyerr aje tp sbb rase nak tambah income family, ape salahnya ambil pluang utk jd agent skali gus dpt side income kan?.. peringkat permulaan byk bnde nak kne balajar ni...macam blaja ABC jgk, dr awl smp laa betul2 mahir kan ttg produk2 shaklee

skang masih fokus on set ibu menyusu...

owh ade yg xtaw ke pasal shaklee nih?
ni sedikit gambaran
Sebuah syarikat yang berlandaskan falsafah dalam menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang baik. Shaklee selaras dan patuh pada prinsip yang telah dibina oleh pengasasnya, Dr Forrest C Shaklee.

alamak line tenet kat opis ni mcm siput
tetiba jerr kan..bru nk cite psl shaklee
hehe..hmm nak sng korang p tgk kat website shaklee lah :)

 btw mgkn blog utk shaklee only, ibu FF akan create lorrrr, xmo ggu personal blog ibu FF ni walaupon cam chipsmore, jap ade post then pnye lama nak update post lain ye x?huuu...ibu FF bz bangat nagn kje n ank2 n now nk brbisnes plk dah..

papepon nti ibu FF da wat blog baru utk produk 2 jemput korang sume singgah k?
HARGA yg ibu FF bagi ckup special utk produk ni taw? nantikan k?
hmm bg yg tgh BF aka breastfeeding 2 if nak cube TRIAL PACK set BREASTFEEDING shaklee, blh email sy trus kat noorlina85@gmail.com
harga murah jer RM 80

:)

oklah 2dlu wat arini n mse ni
kat opis ni xleh lelama sgt ngadap, kang xjd kje plk


ok daa



Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

1 comments:

Princess Nusy said...

Waaahh..bgusla..nusy plak independent distributor Herbalife..hehe.. ^^