Thursday, 12 July 2012

Rindu dengan FB & BLOG


hmmm
rase rindu nak hadap FB macam dulu2....
rase rindu jgk nak update blog selalu2....

TAPI

kekangan MASA + persekitaran BARU kat tmpat keje BARU
membuatkan ibu MEMBATASKAN masa utk hadap FB & blog

ate kat tmpt kje, nak wat kje ke nak ngadap LAPPY?
hmm
lappy da tggl kat umah, da xbawak lagi
kalo bawak kjenye asek nak ngadap jer...
sebaik komp opis ni FB mmg da kne BLOCK
kalox rsenye msti ibu Faris & Farisha ni dok jenguk jgk FB

blog masih blh dibuka tanpa kekangan
tp xmanis gaklaa kalo asek nak update blog jekan?
TP kgkdg bosan gak bile da xtaw nak wat pape, keje seme da beres, TP xleh gak nak ngadap FB/ blog

nilah pengaruh blog & teknologi kan?...
rse RINDU 2 blh wat kte jd ASYIK plk kalo da mule START

btw mlm2 bru bkk lappy KEJAP tgk Fb n Blog
tp KEJAP je pas2 da ngantukkkk

c Faris da mule nak melasak!!! tgh2 mlm bgn nak main plk..nak bio die main sgsorg takut kang jatuh/muke asek menyembam je kat tilam 2 (sbb da pandai meniarap kan bdk kcik ni)
2psl ibu asek ngantukkk jerr pg2 kat opis huhuk
owh btw c faris berat die da 6.9kg (smlm check-up 4bln) n c Farisha (1y10m) berat da 10.3kg :)

korang plk camne?
FB n BLOG mase bile??
hmmm.......

nak sambung wat keje kat dlm stor plk
daa



Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

2 comments:

Nory Zoulkefle said...

nory plak, masuk2 opis je terus ngadap FB & blog...kat umah ngadap gitu2 je sbb hubby dah konker lappy dok main game..heheh

Yana Libra said...

saya bleh je fb & blog waktu keje, tp skang ni mmg tgh bz, xde masa nak bukak blog..lagipun saya punya laptop kat ofis saya kena selalu delete history tu..maklumlah laptop company kan~ :p

saya sekarang ni hanya berblog di rumah je..hehe~