Tuesday, 10 July 2012

PEMERIKSAAN FIZIKAL, PANCAINDERA DAN KECERGASAN PENOLONG PEGAWAI PENGUATKUASA GRED N27

 
 
Alhamdulillah syukur masih lg dpt peluang utk menghadiri
PEMERIKSAAN FIZIKAL, PANCAINDERA DAN KECERGASAN PENOLONG PEGAWAI PENGUATKUASA GRED N27
wpun sbenarnye ibu dah berkali- kali p ujian ini
hoho, pasal pe ibu asek XLuLus ehh? 

 
  ni surat panggilan ibu,wuu

nak tgk pe syarat2 die?
intai sini

kalo nak tgk name korang ade ke x klik sini

hehe, mane taw kot2 korang penah isi borang SPA8, rerajinlaa bukak website Suruhanjaya Perkhidmatan Awam - SPA - www.spa.gov.my & email yg korang da daftarkan sebab SPA da xanto surat panggilan ke rumah dah...derang panggil secara on9 jerr

ibu pon jarang gak bukak website SPA ni yg slalu bukak website Jabatan Perkhidmatan Awam - JPA - www.jpa.gov.my (ni nk tgk pekeliling & mohon exam perkhidmatan) & Akauntan Negara Malaysia - ANM - www.anm.gov.my (hahah ni sbb nk tgk gaji)

tp sbb selalu cek email, maka ibu dpt taw ade panggilan utk temuduga ni melalui email
mmg secara rasmi SPA( bahagian peperiksaan) tu bagi surat dlm email 2 :)

arp2 kali ni LULUS arr, huu
kalo calon KPSL syarat da longgar dah..tp ibu masih tggu result KPSL yg da ibu jwb examnyer ...haiii exam 2pon LULUS kex lah yer?
moge rezki ank2 ibu c Faris & Farisha murahlaaa hendaknye, aminnnn

kwn2 doa2kan yer 
:)
macehhh

daaa



Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

3 comments:

macamacamla said...

Salam..
saya pun dapat tarikh sama tapi kat kajang..
ni 1st time..
nak tau, la, klu ade salah satu yang tak lepas, memang tak leh teruskan ker?
masalahnya saya pakai spek..adoyai..

Ienda Azlinda said...

salam..dapat panggilan yg sama..tp tarikh 18hb, di tempat yg sama..risau sgt2 sebab tgh demam..pastu plak baru je 2 minggu married, rase berat je badan ni nk lari2 n tekan tubi segala..ade tips x??sbb akak tulis kt situ akak dh dpt panggilan ni byk kali kan...