Wednesday, 15 August 2012

Mood Raya sudaaa..

 
hmm masuk opis tp jiwa da mlayang2 almaklumlah lg 3ari maw raye!! hoho
baju raya? BERES
kasut raya? BERES
tudung raya? BERES
wet raye? BERES
kue raye? TUNJUK saja & BERES
 
satu jerr lom beres agi lorr
anak dara & anak teruna? 2-2 DEMAM, dah macam kene braye kat umah jerr tahun ni
 
walau apepon di kesempatan ni sy ingin memohon ampun dan maaf sekiranya sepanjang berblogging nih ade yg trase ati or terguris hati dgn mane2 post sy skalipon..xsempat nak blogwalking blog mber2 alam maya ni sbb ank2 pon tak sehat + sgt sebukk ngan persiapan raya + xsehat jgk..
 
 
hehe, walau pepon arap yg akn blik kg 2 have safe journey yer :)
ok larr, moge mood korang yg msih bekerja 2 masih d opis yer?huuu jgn jd mcm kte ni ha..da ke laut dahhh..nak wat kje pon da tadak mood wehhh
~daaa
:)
 
 

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

3 comments:

Nory Zoulkefle said...

baju raya x beli lg ni, rumah je dah siap kemas...hurmmm silap2 raya taun ni pakai kain batik je duduk kt umah...hehehe

SyamimiNazifa said...

kasut je takde lagi , hehe xD
selamat hari raya .

Hanif Idrus said...

hanks kerana Join Segmen saya.
Saya amat menghargai sokongan anda kepada segmen ini.
Jom pergi ke Senarai Peserta:
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah-senarai.html
Setiap hari peserta semakin bertambah ( kini 79 orang)
JOM TAMBAH FOLLOWER.
Thanks