Thursday, 7 June 2012

Bile nak umum KEPUTUSAN PEMENANG?..

 
 
Sy nak mtk maaf, msti ramai yg tertunggu2 keputusan Pemenang kan?
alahaiii sy xsempat lg nk umumkan....
sy bz sgt...sgt2 bz....
cehh ngalahkan PM plk bz nyer kan?..

hmm btw sy nk ucapkan tqvm pd semua yg sudi join & sudi vote gmbar sy
doa2kan kje sy cpt2 dibereskan yer?
nti ade mse trluang sy msti umumkan pemenang2 bertuah 2...

stay tuneddd taw...
btw nk ingatkan lg skali
mtk alert taw, once sy da umumkan nti, 
sy hanye bg mse 24HOURS utk emelkan detail pemenang kpd sy...
pemenang yg gagal wat demikian
maka hadiah tersebut sy simpan..

oklah nk smbung wat kje...

blog sy sdri ni pon xsempat nk update
hmmmm...
ble laa nk freee nih...adoihhh
 
ok sume, GUDLUCK semoga NO. anda bertuah :)
nk tgk no. cabutan refer jelah older post/ archieve kat sblh ni...
ahaha...mls nk copy link msuk entry ni
if xde nme/bloglink anda bitaw cecpt
 
ok..daaaa

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

3 comments:

Wanie said...

ohh, btw, wanie dah follow awak tau ^^

Anonymous said...

salam,tak sepatutnya bg time 24hours saja utk claim hadiah,bayangkan peserta dah tolong interpreme link Ga anda utk berapa lama tapi bg time period 24hours saja utk claim hadiah,rasanya patutke layan peserta macam tu?mungkin ada sesetengah peserta juga bz smp tak dpt online mcm awak,nak umumkan pemenang pun lambat kan sbb kata takde time sbb bz kan..so fikir fikirkan2 okey.

Miftahul Raudhah said...

saya rasa betul cakap anymous tu..kadang-kadang terlupa jugak nak on9 dan check menang ke tak.. please =D