Tuesday, 13 March 2012

“ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY”

da lame xjoin GA dlm blog ni kan? :)
so arini kte nak join satu GA yang spt ade kat bwh heheh
sementare putra & putri ngah tido 2hah
kalo derang da jge aiyokkk, xdan dah nk ngadap sume2 ni
sesape nak join juz klik banner kat bwh ni okeh
so sesape yg minat kte tagged laa utk join skali GA ini :)


ANTARA HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI!!!
english cotton (salah satu 4meter) by
Pesona Puteri Collections

satu handbag dan satu wallet by
Miemiey Collections Owner
dan
My Luvly Kids&Baby Collections

 
snow cap (unisex) by
 Bunddle Addict
purse coin, keychain dan headband by
 Qaseh Zueieda (ZQ Craft)

keychain, fm, brooch by
Syafa Shamioon (Sya Craft)

free header design by

and special gift dari Arwendanish blogspot
sebuah jam tangan unisex casio silver color dan
FM dan tempat letak pen from Hatyai
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
  1. Mesti ade blog sendiri (blog khas tuk contest/GA/biz xboleh) dan juga akaun facebook. 
  2. Korang kene jadi follower: -
         - Arwendanish blogspot (blog tuan tanah)
         - My Luvly Kids&Baby Collection blogspot
         - Ten Little Fingers (TLF) blogspot

     3. Like / add facebook
        - Pesona Puteri Collections
        - Miemiey Collections Owner
        - Bundle Addict
        - Syafa Shamioon
        - Qaseh Zueieda

   4. Buatkan satu entri bertajuk “ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY”, letakkan  banner di atas dalam entri dan link kan ke entry ni (copy paste jek n3 ni kt blog anda). Letakkan juga banner tersebut di sidebar blog anda dan link kan ke entry ni.
   5. Terpulang pada anda nak tag atau tidak.
   6. Pas dah buat n3 tersebut komen kt n3 sini besertakan link anda tadi.
   7. Antara 5-10 pemenang akan diumumkan secara random. Ikut sape yg bertuah dpt hadiah2 tu ye.
   8. Hadiah akan bertambah dari pihak sponsor jika mendapat sambutan yang mengalakkan
   9. Giveaway ini berlangsung 6/3/12 - 5/4/12 jam 11.59pm
10. Pemenang akan diumumkan pada 6/4/12 sempena besday aku ahaks.

11. Anda diminta ikut syarat2 yg diberikan..kalo tidak..penyertaaan anda tidak layak.

 


Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

7 comments:

el said...

thx join
gud luck yer :)

INA_Noorlina said...

el: tq...insyaAllah de rezeki, mgkn blh mng slh 1 hadiah yg ade kan :)

Princess Nusy said...
This comment has been removed by the author.
Princess Nusy said...

gud luck akak...hehe..mane gmbar baby?nak tgk..huhu..

Princess Nusy said...
This comment has been removed by the author.
Princess Nusy said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Appreciation pro this article. Present are categorically tips participating in at this juncture to I choice benefit.
Ahighbloodpressurediet.com