Saturday, 21 April 2012

HADIAH- HADIAH yang bakal dimenangi dlm contest Like, Share & Win, AWESOME PRIZE WAITING U!


 
 
Jom kite tengok hadiah- hadiah yang bakal anda, anda, atau anda menangi dalam 
contest Like, Share & Win, AWESOME PRIZE WAITING U! ini..


Harap maklum hadiah2 ini telah d update & mgkn berlainan ketika entry memula (ni bg contestant yg join sblm 21hb April 2012) so mohon jgn trkezutt pulak yer tgk da lain susunan hadiahnya, hehe


yupp hadiah banyak d sponsor oleh tuan tanah, da nama pon contest tuan tanah kan>papepon nak ucap berbanyak terima kasih pd sponsor- sponsor yg sudi sponsor hadiah.. Jd tugas anda, anda atau anda ikut syarat2 yg telah ditetapkan..pls jujur la yer, kate nk menang? if nti name anda, anda atau anda terpilih sbg pemenang dah xdpt pape sbb xikut syarat, huhu.. pjg sudaa mbebel..hahah jom layan picca hadiah 
:)

 HADIAH OPTION A
(WINNER will be
chosen by random.org
~all contestant who participate have chance 2 win)

1st PRIZES
~Sepasang Kurung Moden worth RM 120(saiz XS){tajaan sy} 
~Topup RM5(tajaan sy) 
~Cursor nama utk blog {penaja Ayeesha Ramli} 
~Voucher perfumed(tajaan Jumma Perfumes)
 


2nd PRIZES
~Sehelai Shawl {tajaan sy} 
~Topup RM  5{tajaan sy} 
~Cursor nama utk blog {penaja Ayeesha Ramli} 
~Voucher perfumed(tajaan Jumma Perfumes)


3rd PRIZES x 3 Winners
~CARTER’S romper (saiz:6mois){tajaan sy} 
~Topup RM5(tajaan sy)
~Voucher perfumed(tajaan Jumma Perfumes) 
~Animated Banners utk blog {tajaan sha}


4th PRIZES x 3 Winners
~Barut bayi(tajaan sy) 
~Topup RM5(tajaan sy)
~Voucher perfumed(tajaan Jumma Perfumes) 
~Cursor Nama utk Blog {tajaan Ayesha Ramli}


Consolation PRIZES x 20 winners
 ~Voucher perfumed{tajaan Jumma Perfumes}


 HADIAH OPTION B
(chosen by me~ melalui undian LIKE paling banyak dengan minimum 50 LIKE)
 
GRAND PRIZES
~LOMO Aquapix Waterproof Camera {tajaan sy}
~Topup RM5{tajaan sy}
~Voucher perfumed{tajaan Jumma Perfumes}


1ST PRIZES
~CASIO Fishing Gear Watch 100% Waterproof' (Limited) {tajaan sy}
~Topup RM5{tajaan sy}
~Voucher perfumed{tajaan Jumma Perfumes}


2nd PRIZES
~Mom’s Precious Cooler Bag (tajaan Norlaila Ismail)
~Topup RM5(tajaan sy)
~Voucher perfumed(tajaan Jumma Perfumes)

3rd PRIZES
~Long Wallet(tajaan Azura Nazura)
~Topup RM5(tajaan sy)
~Voucher perfumed(tajaan Jumma Perfumes)



By de way, setiap peserta yg join berpeluang menang hadiah OPTION A ok?
jgn riso kalo xdpt cari 50likes skaipon, anda, anda atau anda tetap boleh menang hadiah hanya ikut syarat2 mudah dlm OPTION A


HOHO AWESOME XHADIAH??
Sape nak cecepat join, OPTION B menarik btll hadiahnye, kalo sy hmm mmg amik OPTION B.. 
cuba nasib mane taw kot rezeki menang GRAND prize..dpt free sape xmo kan?..hihi
oklah xmo membebel panjang, layan picca hadiah AwEsOmE ni, mgkn ia bakal jd milik anda, anda mawpun anda !!!! 






BAGI YG BLOM SERTAI, NAK JOIN > KLIK SINI <

BAGI YG DAH JOIN, NAK TGK LIST NAME PESERTA > KLIK SINI <

Da Baca ? Sila Like , Donate N Komen Kalau Sudi .

2 comments:

Nono Lu said...

amenda option like2 sebgai.. like pe bnda?

ain dzaya said...

woo..adiah mengancam...akak sebenarnya ta phm la sal option2 tu..cam ta jelas jer..

"Ain Dzaya | Tips penting bodek godek pensyarah.hik.hik..".